PRODUKT: Champagne sabel Sabre à Champagne

Sabreringssabel Sabre a Champagne

Sabreringssabeln vår er av høy kvalitet og stilren design.

Balansen er rett og vikten også, disse eienskaper er viktige for en sabel. Dersom sabeln er for tung er risken en slår for hart og en får et dåligt snitt.

Sabeln levereres med et stativ i træ.

Vi tilbyr også diverse logotypplaceringer for foretagskunder eller hvorfor ikke gravere et meddelande for en mer personlig sabel. Velkommen til å kontakte oss med specielle ønskemål.

Pris: 790 NOK Legg til bestillingPRODUKT: Champagne sabel Sabre à Champagne Napoleon

Inspiret av den franske sabelen "Model 1829" har vi tatt frem denne sabreringssabelen med både riktig størrelse og tyngde for sabrering.

En sabel med riktig tyngde vil gjøre det langt lettere å sabrere.

Model 1829 var en sabel som ble brukt av Napoleons soldater på 1800-tallet. Det er rimelig å måtte annta at de brukte denne typen sabel for å kunne feire sine seiere eller drukne sine sorger.
Vi har derfor valgt å føpe denne sabelen til "Sabre à Champagne Napoleon."

Pris: 790 NOK Legg til bestillingPRODUKT: Descorjet™

Descorjet er en nyere produkt på marknaden. Den placeres utenpå flasken og når en trykker håndtaket in tas korken forsiktig ut av flasken og trykket som finnes i flasken ventileres ut gjennom Desvorjet. Dere kan åpne champagneflasker reskere og sikkrere en noengang før.

Denne mye avancerert åpneren har belønnets med mange priser, blant andre gullmedalje vid 29th international Invention exhibition Geneva- 2001.

Descorjet er rostfri og levereres med fem års garanti og en manual i en fin present forpackning. Finnes i sølv eller gull.

Også for denne produkt tilbyr vi logotyp placering med for exempel lasergravering.

Descorjet skyddes av verldens tekkende patent.

Pris: 250 NOK Legg til bestillingCopyright © 2004-2018 Sabre à Champagne - info@sabreachampagne.no